Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Céljaink

A Füzitői Polgárőr Polgárőr Egyesület, a polgárőrségről szóló törvény, és az alapszabály alapján az alábbi célok megvalósításáért tevékenykedik:

 

Bűnmegelőzés érdekében rendszeres járőr szolgálatok biztosításával láthatóan jelen lenni településeink közigazgatási területén. Forma ruhában és forma ruha nélkül észlelni és jelezni minden olyan irányú eseményt, jelenséget, ami a közösségi és magán vagyon eltulajdonítására, megrongálására, lakótársaink zaklatására irányul. 

Közlekedés biztonsága érdekében a kiemelten veszélyeztetett útszakaszokon (iskola, faluközpont, vasúti átjárok) segíteni a közlekedést, figyelmeztetni a szabálytalankodókat a várható veszélyforrásokra.  

Környezetvédelem érdekében felkutatni és felszámolni az illegális szemétlerakó helyeket, aktív ismeretterjesztést folytatni a környezetrombolás, károsítás negatív hatásairól és évente legalább kettő környezetvédelmi akciót lakossági együttműködéssel végrehajtani.

 

A „ Szomszédok Egymásért” akció keretében megértetni a lakossággal, hogy javaink megóvása elsősorban a tulajdonosok felelőssége, és egymásra és egymás értékeire figyelve nagyobb biztonságban folyhat életünk.

legyelpo4.jpg

Egyesületi tag szeretnél lenni? Jelentkezés az űrlap kitöltésével!

Név
Lakcím
E-mail
Telefonszám
Polgárőr / ifjú polgárőr szeretnék lenni
Életkorod 14-18
19-30
31-40
41-50
51-60
60 felett
Üzenet